Airline Mogul Forum

aircraft sales filter

LSA · 10 · 1366

LSA

  • Airline Operative
  • *
    • Posts: 28
    • View Profile
on: October 05, 2008, 06:22:24 pm
didnt work, u can filter but it shows u all planes not only what u filter ( so same as old screen )maybe its not activatet ?


pseudoswede

  • Airline Manager
  • ***
    • Posts: 1278
  • Play to win, not imitate.
    • View Profile
Reply #1 on: October 05, 2008, 09:08:42 pm
If you read carefully, it says "Filter Aircraft Out by Name".

That means, you check the aircraft you DON'T want to view. Yes, kind of backwards, and I hope the admins can switch it around.
             
Planet Express Airways
Member of the FT Alliance
ID: 3446

Opinions expressed in my posts are suggestions to achieve maximum airline value and top rankings.
If you do not wish for either, then feel free to ignore.


Chavaquiah

  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 698
  • E outra vez conquistaremos a Dist├óncia
    • View Profile
    • SkyPact-Concept Alliance
Reply #2 on: October 05, 2008, 09:23:57 pm
That means, you check the aircraft you DON'T want to view. Yes, kind of backwards, and I hope the admins can switch it around.

I hope they don't. :P

If the aircraft you're looking for is not available, you can't add it to the filter. That would mean wading through pages and pages of starting a/c to get to where we want to go. It would also mean that, with active filters, we might miss a few opportunities.

By filtering out instead of in, we simply get rid of the models that have absolutely no interest to us.


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #3 on: October 05, 2008, 11:13:24 pm
If you read carefully, it says "Filter Aircraft Out by Name".

That means, you check the aircraft you DON'T want to view. Yes, kind of backwards, and I hope the admins can switch it around.
The idea is that "I don't want to see Hotters or XYZ aircraft" but you may want to view a whole range of others.
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


Gaius

  • Airline Operative
  • *
    • Posts: 65
    • View Profile
Reply #4 on: October 06, 2008, 12:14:27 am
But what if I only want to view only one aircraft type? It'll take forever to check all those boxes except that aircraft.


CHR

  • Brokers
  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 744
    • View Profile
Reply #5 on: October 06, 2008, 01:54:20 am
The top check box, next to Filter Aircraft Out by Name selects all, then deselect the ones you do not want.


pseudoswede

  • Airline Manager
  • ***
    • Posts: 1278
  • Play to win, not imitate.
    • View Profile
Reply #6 on: October 06, 2008, 04:49:24 am
The top check box, next to Filter Aircraft Out by Name selects all, then deselect the ones you want to see.

Corrected.
             
Planet Express Airways
Member of the FT Alliance
ID: 3446

Opinions expressed in my posts are suggestions to achieve maximum airline value and top rankings.
If you do not wish for either, then feel free to ignore.


LSA

  • Airline Operative
  • *
    • Posts: 28
    • View Profile
Reply #7 on: October 06, 2008, 07:29:18 am
The top check box, next to Filter Aircraft Out by Name selects all, then deselect the ones you want to see.

Corrected.

now i did exactly that, but its the same - shows me ALL aircrafts - maybe im to stupid ?

browser firefox, have to delete cookies maybe ?
« Last Edit: October 06, 2008, 07:33:08 am by LSA »


CHR

  • Brokers
  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 744
    • View Profile
Reply #8 on: October 06, 2008, 07:48:54 am
I am not sure if it works. I don't think it did when I tried.


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #9 on: October 06, 2008, 08:54:38 am
There was another discussion on the matter. It filters out based on the type/engine variant rather than the type name. It will be looked at shortly.

It is not a browser/cookie bug.
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


 

SMF spam blocked by CleanTalk