Airline Mogul Forum

cant edit route

Mac · 10 · 1679

Mac

  • Airline Operative
  • *
    • Posts: 10
    • View Profile
on: August 14, 2007, 08:21:17 am
Hi,
I got a problem when i'm trying to edit my route.
After i click the link of edit route in any page,it appear "Invalid airports selected, please go back and try again" . . .
What's going on??
ittle Mac here ~ :)


Sky Blue Air

  • Airline Operative
  • *
    • Posts: 13
    • View Profile
Reply #1 on: August 14, 2007, 09:36:01 am
I have this problem also.
img]http://i39.photobucket.com/albums/e170/gosaihk2006/SB.jpg[/img]

Sky Blue Airline
ID:1004


jameswyhk

  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 897
  • So inactive...
    • View Profile
Reply #2 on: August 14, 2007, 09:56:00 am
Me too. It started since I established HKADB Alliance. Help!! My routes have to be edited!! I am going to lose my money!! My ID:1493

------


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #3 on: August 14, 2007, 10:01:10 am
I'll take a look.
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


jameswyhk

  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 897
  • So inactive...
    • View Profile
Reply #4 on: August 14, 2007, 10:09:46 am
Quote from: "StephenM"
I'll take a look.

How about mine?
http://www.stephenm.org/forum/viewtopic.php?t=1397

------


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #5 on: August 14, 2007, 10:14:28 am
Yep, went to yours first and replied. :)
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #6 on: August 14, 2007, 10:22:57 am
For the moment I cannot replicate the bug. So I will keep trying. Can I get your User Ids? Its on the top right of the admin page.
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


jameswyhk

  • Airline Supervisor
  • **
    • Posts: 897
  • So inactive...
    • View Profile
Reply #7 on: August 14, 2007, 10:25:36 am
Quote from: "StephenM"
For the moment I cannot replicate the bug. So I will keep trying. Can I get your User Ids? Its on the top right of the admin page.

Told you my ID:1493

------


StephenM

  • Administrator
  • Airline Board Member
  • *****
    • Posts: 6038
    • View Profile
Reply #8 on: August 14, 2007, 10:54:12 am
Quote from: "jameswyhk"
Told you my ID:1493


Yes, I was asking the poster of this thread and the second person who has the same problem with Edit route. Your issue is with Create route, so thats in its own topic as it should.
Stephen Murphy
Airline Mogul Chief Developer


Air Elbonia

  • Administrator
  • Airline Senior Manager
  • *****
    • Posts: 2089
    • View Profile
Reply #9 on: August 14, 2007, 04:02:01 pm
I think i may know what's up with that...

I'll fix it as soon as possible, (if i'm right of course).

EDIT: I think i fixed it.  lemme know if it returns.
Air Elbonia, First in Time Travel since 2073!  (AEB ID in Game: 333)


 

SMF spam blocked by CleanTalk